Våra tjänster

Våra tjänster

Projektledning & Rådgivning

Vi erbjuder upphandlingsstöd, förstudier, utbildning, testning, projektledning och systemutveckling antingen via konsulttjänster eller i projekt där vi också kan ta på oss helhetsansvaret.

Kontakta oss

Systemutveckling

Vi erbjuder tjänster inom områdena tjänsteorienterad lösningar och systemutveckling inom offentlig sektor och för tillämpningar inom industrin. Vi har över 15 års erfarenhet inom tjänsteorienterad arkitektur och praktisk utveckling av komponentbaserade system.

Kontakta oss

Content Management

Vi erbjuder avancerad webbutveckling och integration med fokus på beslutsstöd och portaler (intranät och externa webbplatser), communities, extranät, e-tjänster, dokument- & ärendehantering, webshoppar och mobila applikationer (appar) för privat och offentlig sektor.

Kontakta oss

Förvaltning & Support

Vi erbjuder pålitlig support och förvaltning av utvecklade lösningar som en naturlig fortsättning av genomförda projekt och uppdrag.

Kontakta oss

Ute efter nytt jobb?

Vi har en platt organisation där det går snabbt att fatta beslut. Vi är IT-proffs med stort hjärta för den lokala utvecklingen. Alla hos oss har chansen att vara med och påverka och förändra både verksamheten och sin egen utveckling.

Vi träffar dig gärna, så hör av dig!

BOKA MÖTE