Se vår projektportfölj

Kundreferenser

FMV.se

Försvarets materielverk (FMV) levererar försvarslogistik till det svenska försvaret. Det innebär att de ser till att Försvarsmakten har det materiel och de logistiktjänster de behöver för att kunna utföra sitt uppdrag.

Läs mer

MRM – Systemet NOVA

Våren 2014 fick vi kontakt med MRM som hade ett system för hantering av radonmätningar i bostad. Detta system byggde på en arkitektur och plattform som var föråldrad och svår att underhålla. De önskade förbättringarna i arbetsprocessen kunde inte uppnås med detta system.

Läs mer

STRAX för ENAV

ENAV, det italienska luftfartsverket, jobbar med flygtrafikledning och olika typer av utvecklingsuppdrag inom luftfartsdomänen. Man deltar i projektet SESAR, Single European Sky ATM Research som har ansvar för att säkerställa att de produkter som integreras från olika leverantörer verkligen fungerar enligt de ramverk och regler som ställs upp inom projektet.

Läs mer

SSAB EMEA AB

Förvaltning och utveckling av produktions-planeringssystemet LUPP

Läs mer

Ute efter nytt jobb?

Vi har en platt organisation där det går snabbt att fatta beslut. Vi är IT proffs med stort hjärta för den lokala utvecklingen. Alla hos oss har chansen att vara med och påverka och förändra både verksamheten och sin egen utveckling.

Vi träffar dig gärna, så hör av dig!

BOKA MÖTE