Nyheter

Jun 13, 2019

Senior systemutvecklare väljer BnearIT

Vi känner oss stolta och glada att kunna berätta att André Eriksson har skrivit på för BnearIT. André är en senior systemutvecklare med lång erfarenhet från branschen och ser fram emot att bli en del av BnearIT-familjen.

May 2, 2019

BnearIT med i miljardprojekt för digitalisering av europeisk industri

Arrowhead Tools är ett EU-projekt där 28 universitet och forskningsinstitut och 53 företag gått samman för att skapa verktyg för nästa generations lösningar inom digitalisering och automation för den europeiska industrin.

Dec 12, 2018

Lars Frisk ny konsultchef på BnearIT!

Vi kan med stor glädje berätta att Lars Frisk snart börjar som ny konsultchef på BnearIT. Lars kommer senast från Metria där han jobbat i olika roller bland annat som avdelningschef och säljare. Han har tidigare även jobbat på Capgemini i olika ledar- och säljroller. Lars har 25 års erfarenhet från IT-branschen och började sin bana på Telia med verksamhetsutveckling och projektledning.

Nov 12, 2018

Vi är stolta att kunna välkomna Tommy Lidén, Systemutvecklare, till BnearIT!

Tommy börjar sin karriär hos BnearIT med ett projekt mot Scania där han är involverad i allt från frontend till funktionalitet och kommunikation ända ner till maskinnivå.

Sep 11, 2018

Anders Hermanson ny VD på BnearIT

Det känns oerhört inspirerande att få ta över ledningen i BnearIT då vi är i ett läge då BnearIT är på topp vad gäller:personal, ekonomi och orderingång.

Sep 7, 2018

BnearIT har genomfört demonstration av framtida digitalisering inom flygsektorn.

Den 21-22 augusti 2018 samlades mer än sjuttio nationella och internationella besökare inom ATM (Air Traffic Management)-världen där BnearIT deltog och demonstrerade en fungerande och lyckosam systemintegration vilket möjliggjort bättre samverkan och effektivare informationshantering