Din nya karriär börjar här

Lediga jobb

Den enskilda konsultenär så viktig.Det är du som står längst fram och representerar oss och vad vi står för. Vi finns här för att hjälpa dig göra ditt jobb så bra som möjligt. Vi är mer familj än big business.

Vi kämpar sida vid sida, ägare och medarbetare i samma båt, med samma mål i sikte.  

Nu växer vi tillsammans med våra kunder och kan erbjuda otroligt intressanta arbetsuppgifter. Webb-utveckling med .net och java eller utveckling av industriella system är några spännande uppdrag vi jobbar med just nu och vår resa mot att bli våra kunders partner inom systemintegration och tjänsteorientering/micro services fortsätter. Hoppas att du vill vara med på den resan.

Passionerade systemutvecklare sökes

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant när det gäller SOA och IoT? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer

Passionerad IT-arkitekt sökes

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på lösnings- och mjukvaruarkitektur? Gillar du att ha överblicken i systemutvecklingsprojekt och dess arkitektur, men kan också sätta dig in i och förstå kod på en mer detaljeradnivå? Då kan du vara vår nya kollega!

Läs mer

BnearIT utvecklar system, företag, samarbetspartners, medarbetare och Norrbotten.
Det hörs på namnet: BnearIT är en stolt, lokal aktör med expertkompetens. Vi gillar att ta helhetsansvar för komplexa utmaningar och löser alltid uppgiften.

Varför BnearIT?

Vi är här för att vi tror på något. Vi är enkla, även om vi ofta jobbar med svåra saker. Vi tar jobbet på allvar, och vi bryr oss. Det är skillnaden.

BOKA MÖTE